054-2025253
טלפון: 054-2025253 | דוא"ל: co.natalie@gmail.com

פסטו עלים ירוקים

פסטו ניתן לעשות מכל סוג של עלים ירוקים: בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה, תרד ועוד.

קחו צרור מסוג העלים הירוקים שבחרתם (ניתן לשלב בין הסוגים)
תערובת אגוזים וזרעים טחונה
* קחו אגוזים וזרעים מכל סוג שהוא: אגוזי מלך, שקדים, זרעי חמניה, זרעי דלעת ועוד. שימו כחופן מכל סוג וטיחנו במעבד מזון.
כ-5 כפות שמן זית
3 שיני שום

לטחון הכל ביחד עד לקבלת המרקם הרצוי.

המלצות שימוש:
ניתן לשים על לחם לבד או להעשרה של ממרחים אחרים כמו: טחינה, חומוס, אבוקדו ועוד.
מומלץ להוסיף לתבשילים כמו: פסטה, תבשילי אורז שונים, ירקות מוקפצים ועוד.